Hinder op Groenloseweg door autobrand

autobrand-n18-ballastput-2EIBERGEN – Het verkeer op de Groenloseweg (N18) heeft woensdagavond hinder ondervonden door een autobrand. Een oude Volvo vatte vlam ter hoogte van de Ballastput. De weg werd hierdoor een tijdje afgesloten (ruim een uur). Automobilisten moesten daarom een andere route kiezen, de meesten reden via de Hupselse Dwarsweg en de Landweerdijk richting hun bestemming. De politie zorgde ervoor dat alles in goed banen werd geleid.

Door de snelle inzet van de brandweer kon het vuur onder de motorkap snel geblust worden. Met een hydraulische schaar hebben de brandweerlieden de motorkap losgeknipt om zo goed bij het vuur te komen. De auto liep flinke schade op door de brand, persoonlijke ongevallen deden zich niet voor.

Over de oorzaak van de brand kon de bevelvoeder van de brandweer niets vertellen. De auto is afgesleept, daarna kon het verkeer weer gebruik maken van de weg. Ondanks de sluiproutes ontstond er wel een file. Rond 19.00 uur kwam de melding bij de hulpdiensten binnen.

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=2499]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven