Nieuw dagverblijf geopend in Kerkstraat!

sam_0269EIBERGEN – Aan de Kerkstraat is vrijdagmiddag een nieuw dagverblijf geopend (hier zat vroeger drukkerij Maarse). Jeffrey van Slooten (56) uit Eibergen is de trotse eigenaar van ’t Wulsloo. Hij gaat samen met drie medewerkers aan de slag in de unieke dagbestedingsruimte die is ingericht voor mensen met een beperking. “Waarom onze dagbesteding zo uniek is? We richten ons voornamelijk op jongeren die veertien, vijftien, of zestien jaar oud zijn. Ook volwassenen zijn bij ons welkom.”

Van Slooten: “We hebben verschillende ruimtes in het gebouw. De werkplaats is toch wel de belangrijkste plek. Daar kunnen mensen lekker aan de slag, houtbewerken of gewoon knutselen.  Maar cliënten kunnen hier ook terecht om elkaar te ontmoeten of rustig een krantje te lezen.” De naam ’t Wulsloo komt voort uit de achternaam van Jeffrey en zijn vrouw Betsy Wullink.

Mensen die meer willen weten over het dagverblijf kunnen vrijblijvend contact opnemen met Jeffrey van Slooten dat kan via [email protected] of bellen met 06- 23 25 44 16.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven