Automobilist vliegt met Porsche uit bocht

tn_dsc01602EIBERGEN – Een inwoner uit Brabant had zaterdagavond omstreeks 20.30 uur dikke pech in Eibergen. Tijdens een avondrit – die georganiseerd werd door Triumph Club Holland – verloor de bestuurder de macht over het stuur en vloog met zijn Porsche uit een bocht waarna hij in een sloot tot stilstand kwam. De dure auto raakte beschadigd door de klap en moest door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald worden. Politie Berkelland kwam ter plaatse om alles in goede banen te lijden.

Het ongeval gebeurde in een S-bocht op de Stokkersweg (ter hoogte van de Kuipersweg). De man vertelde tegenover de politie dat hij moest uitwijken voor een tegemoetkomende bestuurder en daardoor met zijn voertuig in de berm terecht kwam en de macht over het stuur verloor. De man moest na het incident meteen blazen, hij had geen alcohol gedronken.

De Porsche werd door Iliohan voorzichtig uit de sloot gehaald. Het verkeer had enige hinder van de bergingswerkzaamheden. De toertocht telde ruim negentig deelnemers. De Brabander en een inzittende raakten niet gewond.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2594]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven