Automonteur van Berenpas in de prijzen

EIBERGEN – Arjan Heuvelink, werkzaam autobedrijf Berenpas, heeft onlangs in de landelijke NISTEC finale een fraaie 3e plaats bemachtigd. NISTEC is een wereldwijde competitie van Nissan technici waarbij de technici worden beoordeeld op praktische en theoretische kennis van Nissan autotechniek.

In Nederland deden ruim 130 technici aan deze competitie mee. Na eerst twee voorrondes met vlag en wimpel te zijn doorgekomen, mocht Arjan op 9 maart in de finale met tien deelnemers uitvechten wie zich de beste Nissan technicus van Nederland mocht noemen.

Na een spannende strijd was een uitstekende 3e plek zijn deel en mag Arjan Heuvelink (uit Eibergen) zich de beste Nissan technicus van Noord en Oost-Nederland noemen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven