Fietstocht met kind eindigt in ziekenhuis

Oosterveldweg Geesteren 004-BorderMakerGEESTEREN – Een fietstochtje van een echtpaar en hun kleine kindje uit Neede eindigde vanmiddag plotsklaps in het ziekenhuis in Enschede. In het buitengebied van Geesteren, op de t-splitsing Esweg -Oosterveldweg, gaf een Aixam geen voorrang. De bestuurder werd verblind door de zon. Een aanrijding met de fietsers was het gevolg. Het kindje viel daarbij met het fietskarretje om en kwam met het hoofdje op het wegdek.

Een toegesnelde ambulance heeft het kindje ter plaatse onderzocht. Het kindje is met de ouders ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede. Zover bekend kwamen de ouders met de schrik vrij.

De bestuurder van De Aixam, een man uit Gelselaar,  liep lichte verwoningen op in zijn gezicht. Glasplinters van het zijraam kwamen de auto in. Ook hij is door ambulancepersoneel bekeken. Hij kon zelf zijn weg vervolgen.
[nggallery id=2603]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven