Jongeren krijgen eigen festival in theater!

EIBERGEN – Zondag 13 mei houdt het openluchttheater een festival gericht op de werkende scholier. Alle werkgevers in Berkelland krijgen de kans om hun eigen jonge parttimers, van vakkenvullers tot krantenbezorgers, bijna voor nop een onvergetelijke festivaldag cadeau te doen. ”My life live is een eerbetoon aan de werkende jongeren van Berkelland. Zonder ons er zo van bewust van zijn is het juist deze jeugd die  ‘s ochtends voor dag en dauw de krant bezorgt of de supermarktvakken vult”, aldus de initiatiefnemers van het openluchttheater.

Een aantal ondernemers, waaronder supermarkt AH uit Eibergen heeft zich al spontaan aangemeld. Het festival richt zich met name op de jeugd van 15 tot 21 jaar. De belevingswereld van jongeren staat, in al z’n facetten, centraal . Uiteraard is er veel muziek, krijgen deejays vrij baan en zijn er drank & food stands. Het hele programma staat op  www.openluchttheatereibergen.nl.

Er is ook een informatiemarkt. Werkgevers, uitzendbureaus en andere partijen die jongeren willen informeren over vakantiewerk, bijbaantjes, vrijetijdsbesteding of andere interessante jongerenzaken, kunnen zich aanmelden en een infokraam huren. Het jongerenfestival duurt van 15.00 tot 21.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 7,50. Als een werkgever € 2,50 meebetaalt voor iedere  jongere die bij hem werkt, verdubbelt het openluchttheater dit bedrag.

Op die manier kunnen parttimers bijna gratis (voor slechts € 2,50) naar binnen. ”De werkende jongeren zullen dit gebaar van hun werkgever ongetwijfeld zeer waarderen. In de praktijk bestelt de werkgever het aantal kortingsbonnen a  € 2,50 die hij wenst en deelt deze vervolgens zelf uit aan de jongeren. Die krijgen bij de kassa op vertoon van de bon een totaalkorting van 5 euro per kaartje.” Jongeren zonder kortingskaart kunnen voor 5 euro online een voorverkoopticket kopen via de website www.openluchttheatereibergen.nl/tickets

Alle ondernemers en middenstanders uit Berkelland kunnen meedoen. De enige voorwaarde is dat de ondernemer  donateur is van het openluchttheater. Dat kan al voor 50 euro per jaar. Ruim honderd ondernemers, non-profit instellingen en detaillisten zijn inmiddels donateur.

Ook de gemeente Berkelland is partner en doet actief mee met het festival. Ondernemers kunnen zich opgeven bij Joke Hubert [email protected], of bellen met 0545-474412.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven