Netwerken tijdens jaarlijkse vrouwendag

BORCULO – Op donderdagmiddag 8 maart wordt op Erve Zurel te Borculo de Dag van de Vrouw gevierd. Dit jaar is de 100ste keer dat deze dag in Nederland gehouden wordt. De organisatoren van de Vrouwendag in Borculo, Karin Oonk en Clare Zurel, willen middels dit netwerkevenement de vrouwelijke ZZP-er inspireren. De middag biedt de vrouwelijke ondernemer de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en tevens te ervaren dat wanneer krachten gebundeld worden je mogelijkheden onbeperkt zijn.

Het thema van deze middag is ‘ Verbinding, vrouw als ZZP-er, je hoeft het niet alleen te doen’. ”Vaak staan ondernemers er niet bij stil dat samenwerking een ingrediënt is voor succesvol ondernemen. Met name vrouwen hebben vaak het gevoel dat ze het alleen moeten doen, terwijl juist de kracht van de vrouw zit in het samenwerken, samen delen en te verbinden”, aldus Clare Zurel.

Erve Zurel heeft voor dit jaarlijkse evenement twee sprekers uitgenodigd. Paula Timmermans van Centrum Goud uit Eibergen spreekt over de mooie kant van het volgen van je droom als zelfstandige, maar laat ook zien hoe je kunt omgaan met tegenslag. Annet Nijhof van Vlinderwiel uit Almelo laat zien dat verliezen, loslaten en opnieuw creëren essentieel zijn voor jou ondernemerschap. Ze laat je zien hoe je jouw unieke kwaliteiten kunt laten bloeien.

Beide lezingen zijn interactief opgezet om de deelnemers te laten ervaren wat verbinding kan doen om hiermee de volgende stap te zetten in succesvol ondernemen. Zie ook www.ervezurel.nl/agenda.php.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven