Popclassics voorjaarsconcert bij Euphonia

EIBERGEN – Op 10 maart zal muziekvereniging Euphonia haar jaarlijkse voorjaarsconcert verzorgen in de Pickerhal in Eibergen. Alle onderdelen van Euphonia zullen deze avond in de spotlight komen te staan tijdens de doorlopende, avondvullende show.

Alle onderdelen zullen de bezoekers middels pop-klassiekers meenemen op een muziekale rondreis. De onlangs met succes opgerichte clarineo-groep zal vanavond voor het eerst een optreden verzorgen. Naast muziek is er uitgebreid aandacht voor dans en show.

Het avondvullende programma start om 19.30 uur. De entree is gratis maar uiteraard is er een mogelijkheid tot vrije gift na afloop van het concert.

Voor meer informatie over de muziekvereniging: www.euphoniaeibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven