Brand in een grote schuur bij Bowisse

Bowisse 024-BorderMakerNEEDE – De brandweer van Neede is dinsdagmorgen even voor vijf uur gewaarschuwd voor een schuurbrand aan de Borculoseweg in Neede. Ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om een schuur van de firma Bowisse aan de Kisvelderweg. Al vrij snel werd er, mede vanwege de aard en omvang van het pand, opgeschaald naar middelbrand. De brandweer van Borculo werd mee gealarmeerd voor de waterwinning.

Ondanks het feit dat er flink wat rook boven het dak van de grote houten schuur uitkwam bleek het te gaan om een klein brandje in het pand. De brandweer is het pand van twee kanten binnengevallen en heeft de brand bestreden. De brand was vrij snel meester en de brandweer kon erger voorkomen.

De politie heeft het terrein afgezet voor onderzoek naar de oorzaak. Omstreeks 07.00 uur vertrok de brandweer naar de kazerne. Over de omvang van de schade is op dit moment niets bekend.

[nggallery id=2625]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven