Nog wat plaatsen vrij voor NTK voetbal

EIBERGEN – Er zijn nog plaatsen vrij voor één van de voorrondes van het Nederlands Techniekkampioenschap Voetbal (NTK), die op donderdag 3 mei bij FC Eibergen wordt gehouden. In samenwerking met René Meulensteen, de Nederlandse assistent-trainer van manager Sir Alex Ferguson van Manchester United, organiseert de Eibergse voetbalclub dit evenement op sportpark De Bijenkamp.

Iedere voetballer en voetbalster van FC Eibergen kan meedoen. Spelers en speelsters van andere verenigingen zijn tevens welkom. Ook niet bij een club aangesloten jeugdvoetballers kunnen deelnemen. Op zondag 28 oktober worden op het Nationale Sportcentrum Papendal bij Arnhem de landelijke finales gespeeld.

De winnaars van deze dag krijgen ondermeer een trip naar Manchester United aangeboden. Voor meer informatie en inschrijving: www.sportpartners.nl en www.moves-skills.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven