Opgave voor trekkertrek gaat van start

BELTRUM – Net als andere jaren wordt er ook dit jaar in Beltrum een Boerendag georganiseerd. Deze wordt gehouden op 28 en 29 juli op het terrein aan de kruising Mölleweg-Bosmansweg in Beltrum. Om zeker te zijn van deelname kunnen deelnemers aan de trekkertrek zich opgeven op vrijdag 11 mei.

Dit kan tussen 20.30 en 22.00 bij cafe Spilman in Beltrum. Vanaf 12 mei is aanmelden ook mogelijk via email: [email protected] of telefonisch via 06-20555345. De organisatie van de Boerendag is alweer volop bezig met de voorbereidingen. Op zaterdag 28 juli is er een feestavond met medewerking van de band Vital Sign.

Op zondag is er, naast de trekkertrek, ook nog een speciale activiteit, en ’s avonds een grandioze feestavond. Overdag wordt de muziek verzorgd door de Capri roadshow en ‘s avonds door de band DW@RZ.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven