Ruurloër (48) gewond na mishandeling

RUURLO – De politie onderzoekt een incident waarbij een 48-jarige man uit Ruurlo in de nacht van zaterdag op zondag 15 april mishandeld is. De man raakte daarbij gewond en is met onder meer een verwonding in zijn gezicht en gebroken been overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen.

Het voorval heeft tussen 02:15 en 02:30 uur plaatsgevonden op de Johan Frisolaan in Ruurlo. De 48-jarige man zag ter hoogte van het zijpad bij de Sophialaan een dronken man staan. Hij sprak hem aan en vroeg of alles goed ging. Er ontstond een conflict waarbij de man uit Ruurlo vermoedelijk geslagen is. Hij viel en verloor zijn bewustzijn waardoor hij niet meer precies kon vertellen wat er gebeurd was.

De man is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De onbekende man had een getinte huidskleur en was tussen de 25 en 30 jaar oud. De politie heeft de mishandeling in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven