Zanggroep Akkoord organiseert concert

BELTRUM – Op zaterdagavond 21 April geeft zanggroep Akkoord in samenwerking met dweilorkest Valse loch een concert. Het belooft een verrassend Hollands concert te worden, met voor ieder wat wils. Van gevoelig tot vrolijk, van luisterliedjes tot echt inhakers. Dit geheel wordt omlijst met echte Hollandse hapjes, Hollandse kraampjes en in de pauze, een oer- Hollandse verloting.

Voor een aantal liedjes is een gelegenheidsband samengesteld, die bestaat uit leden van Valse Loch en leden van de Beltrumse band After Shock. Dit alles samen zal vast resulteren in een mooie muzikale samenwerking. Zanggroep Akkoord staat deze avond natuurlijk o.l.v. dirigente Irma Asschert, en zal begeleid worden door Michel Hoitink op piano, Ronald van Hal zal de presentatie op zich nemen.

Heeft u zin in een gezellig muzikaal Hollands onderonsje, kom dan zaterdagavond 21 April naar muziekgebouw Dacapo , Haarstraat 1 /A in Beltrum. Het geheel begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 en de entree is 5 euro, inclusief kop koffie of thee, en enkele Hollandse hapjes.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven