Bestuurster belandt met auto in een tuin!

tn_dsc03219NEEDE – Bewoners aan de Stationsweg in Neede kregen donderdagmiddag rond 17.30 uur de schrik van hun leven. Plots stond er een auto in de tuin. Een bestuurster uit Groenlo reed over de Parallelweg richting de rotonde en verloor – door een onbekende oorzaak –  de macht over het stuur. Via een gemeenteplantsoen reed ze dwars door een schutting waarna ze bovenop een vijver tot stilstand kwam. Wonder boven wonder kwam de vrouw met de schrik vrij.

De schade die de auto heeft aangericht is enorm. “Kijk een groot filter van ruim tweeduizend euro is totaal vernield door de klap”, aldus de bewoner die na de harde knal de auto in de tuin had staan. Politie Berkelland kwam ter plaatse om poolshoogte te nemen. De vrouw moest blazen maar ze had geen alcohol gedronken.

Het ongeval trok veel bekijks. Heel wat mensen stonden met open mond door de schutting te gluren. De auto is afgesleept en wordt waarschijnlijk total-loss verklaard.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2718]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven