‘Dikke Boom’ concert keert weer terug

HAARLO – In 2011 heeft muziekvereniging de Eendracht uit Haarlo een succesvol eerste Dikke Boom concert georganiseerd, gezien de vele bezoekers en enthousiaste reacties. Dit jaar bestaat de muziekvereniging 90 jaar, een mooi moment voor een tweede Dikke Boom concert. Zondag 10 juni tussen 14.30 uur en 17.30 bent u met het hele gezin van harte welkom. Locatie is de picknickplaats aan de Dennenweg te Haarlo.

De Eendracht wil met dit festival een ongedwongen, gezellige muzikale middag in het bos organiseren voor de gehele familie en u als bezoeker laten genieten. Speciaal voor de kinderen wordt er van alles georganiseerd. Zo is er gelegenheid om een ritje te maken met de huifkar. Kunnen de kinderen worden geschminkt, zijn er diverse spelen waar ze aan mee kunnen doen. En is er een workshop muziekinstrumenten maken voor kinderen.  Dit alles is geheel gratis.

De kinderen mogen met hun eigen gemaakte instrumentjes tezamen met de bezetting van de Berkelkapel een geweldig optreden verzorgen. De gehele vereniging zal aan dit gebeuren haar medewerking verlenen. Zo zullen er optredens zijn van de malletband, de jeugddrummers, de majorettes, het harmonieorkest en de blokfluiters van de basisschool.

Het traditionele houtzagen op Tiroler Holzhacker Bub’n mag ook zeker niet ontbreken deze middag. Het festival wordt afgesloten met een optreden van de Berkelkapel uit Haarlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven