Eerste oranjehuis ontdekt in Berkelland!

tn_img_3421BORCULO – Het koste veel tijd en moeite maar toch hebben de reporters van Nieuwsuitberkelland.nl het eerste oranjehuis ontdekt in Berkelland. In de hele Van Limburg Styrumstraat in Borculo is nog geen oranjevlaggetje te vinden maar bij de familie Roekevisch is het al één groot feest. De hele tuin is van top tot teen versierd, en ook binnen zijn er volop versieringen te vinden. “Ze zijn altijd vroeg met versieren, ook rond de kersttijd is het daar altijd een groot spektakel”, zegt een buurvrouw.

Nieuwsuitberkelland.nl wil graag weten of er al meer tuinen of straten in oranjestemming zijn. Ook willen we graag reportages maken tijdens het versieren van de straat. Gaat u iets ludieks doen laat het ons weten via [email protected].

Eerdere bericht: Tuin en huis in Borculo extreem versierd!

Foto’s Youri Siemes:
[nggallery id=2749]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven