Het Eetcafé voor de 150e keer in Het Hof

BORCULO – Dat het Eetcafé al jaren voorziet in een behoefte blijkt wel want donderdag 7 juni  is er weer een Eetcafé in ontmoetingscentrum Het Hof aan de Hoflaan in Borculo. Het is de 150e keer dat dit Eetcafé gehouden wordt voor senioren, ouderen maar ook voor alleenstaanden. Onder leiding van de koks gaan de vrijwilligers dit 150e  diner op 7 juni voorbereiden en uitserveren.

Op deze dag worden de deelnemers om 12.00 uur verwacht in de ontmoetingsruimte van Het Hof waar ze eerst samen een drankje kunnen drinken, waarna zij om 12.30 uur aan tafel kunnen voor het diner. Het feestdiner kost € 9,00 per persoon exclusief drankjes, te voldoen na het diner. Reserveren kan vanaf heden tot en met dinsdag 5 juni, bewoners uit de Gemeente Berkelland hebben voorrang. Het 150e  menu bestaat uit: aspergesoep, gevulde tomaat, varkenshaas met champignonsaus, groente en aardappelgarnituur en als toetje aardbeienbavarois met ijs.

Met eenvoudige dieet wensen kan rekening worden gehouden, gelieve dit bij opgaaf te vermelden. Het volgende Eetcafé is 5 juli en de laatste van dit seizoen. Voor meer informatie over het Eetcafé in Borculo kunt u contact opnemen met Jos Holweg van de Stichting Betula organisatie voor zorg en welzijn.  tel. 0545 – 469986

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven