‘Eibergen Swingt’ in centrum en theater

EIBERGEN – Onder de noemer ‘Eibergen Swingt’ houden de Eibergse ondernemersvereniging (EOV) en het openluchttheater in Eibergen zaterdag 19 en zondag 20 mei tal van festiviteiten in Eibergen. ”Het hele weekend een gezellige mix van uitgaan, winkelen en meer”, aldus Marieke Altena en Raph Schouten van de EOV en het openluchttheater. ‘Eibergen Swingt’ begint zaterdagavond in het openluchttheater met een gratis popavond.

”Het is tevens de officiële start van ons nieuwe seizoen. Vorig jaar was ‘Eibergen Swingt’ met Soulkey een enorm succes, dit jaar hebben we met First Million opnieuw een geweldige coverband”, aldus Raph Schouten.  De band speelt een zeer uiteenlopend repertoire van Robbie Williams en Jovink tot Golden Earring, Van Dik Hout en Kane. In de pauze kan het publiek tegen voorverkoopprijzen tickets kopen voor De Dijk (23 juni) en het Wereldfestival (26 mei). Na het optreden van First Million draait DJ Talf Bakker nog even door voor met name de jongere bezoekers.

Zondag gaat ‘Eibergen Swingt’ verder in het centrum van Eibergen. ”De winkeliers houden van 11.00 tot 16.00 uur open huis. De horeca richt terrassen in, er is muziek en De Brink is tevens het decor van de Eiberrun”, vertelt Marieke Altena van de EOV. Verder kunnen winkeliers, verenigingen en instellingen zich presenteren in een bont gekleurde Promotour. Bij voldoende belangstelling trekt deze lopende karavaan door het centrum om noviteiten en andere zaken onder de aandacht te brengen.

De deelname is gratis. Wie mee wil doen kan zich aanmelden bij Marieke Altena, telefoon 473352. Sportievelingen die willen meedoen aan de Eiberrun  kunnen kiezen uit afstanden van 0,5 tot 10 Engelse mijl. Meer info over dit evenement op www.eiberrun.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven