‘Er is een hondenhater actief in Borculo!’

sam_0552BORCULO – Op Twitter en Facebook verschijnen de laatste dagen meerdere berichten over een hondenhater die actief is in Borculo. Meerdere hondenbezitters hebben ‘vergiftigd’ vlees gevonden langs de Berkel en in de buurt van het Galgenveld. Tamara Steenbergen uit Neede waarschuwt op haar pagina andere hondenbezitters voor de hondenhater. Ziet u iets verdachts in Borculo dan moet u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Ook wil Nieuwsuitberkelland.nl graag in contact komen met mensen die het vlees hebben gevonden. Mail dan naar [email protected] of bel de tiplijn: 06 51 90 06 87.

Update 17.00 uur:
Bij de redactie kwam vanmiddag een bericht binnen dat er in de buurt van ’t Galgenveld autoruiten zijn ingeslagen. Of dit te maken heeft met bovenstaande verhaal is onbekend. Ook kreeg NUB een bericht dat er in Ruurlo en Lichtenvoorde ook vlees is gevonden op plekken waar honden worden uitgelaten.

Update 21.15 uur:
Ellen Hargeerds op Facebook: Jeetje! Mijn moeder vertelde idd dat er een groot stuk vlees lag bij de Berkel en dat m’n moeder ze er nauwelijks vanaf kon houden! Het gaat gelukkig nog goed met onze honden!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven