Fietsenzaak verloot fiets tijdens Reurpop

RUURLO – Het aftellen is begonnen, nog maar een paar weken en dan worden de tenten aan de Wiersseweg weer opgezet voor alweer de vijfde editie van het Reurpopfestijn. Evenals vorig jaar zal ‘Goedemorgen Reurpop’ gehouden worden op de zondagmorgen van het festival. Tijdens de tweede editie van deze zondagmorgen waar men kan frühshoppen en kan genieten van de geweldige klanken van de Edelweiss Kapelle en de Sleppers zal er onder andere een fiets verloot worden.

Hofstede Tweewielers stelt een trendy Batavus fiets met opties beschikbaar aan het Reurpoppubliek. De familie Hofstede komt uit Beltrum waar ze al 60 jaar een fietsenzaak heeft. Vader Johan heeft in Beltrum een fietsenzaak met een zeer uitgebreide collectie fietsen, zonen Mark en Peter hebben in Borculo en Ruurlo een servicewinkel.

Tijdens het koffieconcert zijn er tegen een kleine vergoeding lootjes te koop. Er zullen vervolgens diverse lootjes getrokken worden. Naast de fiets die aangeboden wordt door Hofstede Tweewielers worden er onder andere een vakantie in een luxueuze vakantievilla in Spanje aangeboden door familie Sjaak Buitink en worden er diverse kledingcheques aangeboden door Teunissen Mode. Dit maakt de vijfde editie van het Reurpopfestival extra feestelijk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven