Fietsster (65) zwaar gewond na botsing

BORCULO – De politie stelt een onderzoek in naar een ongeval waarbij op woensdag 9 mei een 65-jarige fietsster uit Borculo op de Graaf Wichmanstraat in haar woonplaats ernstig gewond raakte na een aanrijding met een vrachtwagen. Ze liep hierbij diverse botbreuken en hoofdletsel op. De hulpdiensten kregen rond 14.50 uur de melding van het ongeval.

De vrachtwagen reed achteruit op de Graaf Wichmanstraat om een container op de laden. Ter hoogte van het fietspad, gelegen aan de Beethovenstraat, nam de fietsster de bocht om over de Graaf Wichmanstraat richting de Spoorstraat te rijden. Hierbij kwam zij in aanrijding met de achteruit rijdende vrachtwagen en is met haar fiets onder de vrachtwagen terecht gekomen.

De Verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en stelt een onderzoek in.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven