Kinderopvang in Geesteren blijft bestaan

GEESTEREN – Samen met de bestuursleden van de peuterspeelzaal en de gemeente heeft SKE kinderopvang onderzocht of er in Geesteren en andere kleine kernen mogelijkheden zijn om kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan te bieden. Door het stopzetten van subsidies liep peuterspeelzaal ’t Krielennest namelijk het risico te verdwijnen.

SKE heeft een onderzoek laten uitvoeren en daaruit is gebleken dat ouders in Geesteren graag een voorziening willen voor hun kinderen van 0 tot 13 jaar. Vandaar dat SKE de peuterspeelzaal overneemt én start met een kindcentrum. SKE kinderopvang gaat de opvang voor de peuters van peuterspeelzaal ’t Krielennest verzorgen.

Vanaf 16 augustus 2012 biedt SKE in het Dorpshuis De Zunnekamp naast peuterspeelzaal, ook kinderdagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-13 jaar). Vanaf dat moment is het Kindcentrum ’t Krielennest een feit. Voor ouders die belangstelling hebben voor peuteropvang, kinderdagopvang of buitenschoolse opvang, wordt op donderdag 7 juni aanstaande een informatie-avond georganiseerd vanaf 19.15 uur op ‘t Krielennest.

De diverse opvangmogelijkheden en de plannen worden deze avond uitgebreid toegelicht. Van 19.15 tot 20.15: informatie over peuterspeelzaal en peuteropvang.

Van 20.30 tot 21.30: informatie over voorschoolse opvang, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang, open voor alle geïnteresseerden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven