Nieuwe promotiefolder Ter Weemepark

NEEDE – Vrijdagmorgen 11 mei heeft Tonni Wormgoor, voorzitter van VVV-Berkelland, de eerste promotiefolder van het Ter Weemepark in ontvangst genomen uit handen van Diny Oonk van de NPV-Neede. In 2010 vond er een discussie in Neede plaats hoe ons mooie dorp beter te promoten. Genoemd werd onder andere het Ter Weemepark die bij alle Needenaren bekend is maar daarbuiten veel minder.

”Als NPV-Neede hebben we deze opmerking ter harte genomen. In 2011 hebben we ter gelegenheid van ons 13 lustrum als beheerder van het park, in september de vijververlichting georganiseerd en een fotowedstrijd.”

Diny Oonk: ”De fotowedstrijd heeft vele mooie foto’s van het park opgeleverd, welke we gebruikt hebben om een folder van het park te maken.  Door deze bij de VVV-kantoren in Berkelland en verschillende campings neer te leggen, nodigen we toeristen uit om een bezoekje aan  ons park te brengen.”

”Het is belangrijk dat bekend is wat de mogelijkheden van recreëren  in de kernen van Berkelland zijn. Daar levert een papieren presentatie een bijdrage aan. Het park zal ook op de Berkellandse website bij de attracties te vinden zijn. Belangrijk is ook  dat het park het hele jaar door bezocht kan worden. Het park is mooie gelegenheid voor iedereen, jong en oud, om even rond te lopen. Dicht bij de dieren. Leuk voor de kinderen maar ook voor de ouderen even samen te zijn in een natuurlijke omgeving”, aldus Wormgoor.

Wilt u bij uw receptie enige folders van ons park hebben voor uw gasten? Stuur een email naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven