Tiener (15) gewond na botsing met auto

GEESTEREN – Een 15-jarige jongen uit Geesteren is woensdag 30 mei gewond geraakt bij een ongeval met een auto op de Nettelhorsterweg in Geesteren. Bij het oversteken zag hij de auto over het hoofd. De tiener wilde omstreeks 15.30 uur ter hoogte van het Scheurspad met de fiets de provinciale weg oversteken. Hij zag hierbij een auto die van Borculo richting Lochem reed over het hoofd.

Bij de aanrijding die volgde raakte hij gewond. Ambulancepersoneel en de arts van een gewaarschuwde traumahelikopter stabiliseerden de jongen, waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis in Enschede werd vervoerd. Over zijn verwondingen is bij de politie niets bekend.

De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in en het verkeer is tot 17.50 uur omgeleid.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven