Vermiste konijnen opgegeten door Python?

EIBERGEN – Het moet niet gekker worden! De politie heeft zondag een Python van 3,5 meter onderzocht omdat hij volgens een aangever meerdere vermiste konijnen naar binnen heeft gewerkt. Een Eibergenaar deed bij politie Berkelland aangifte van de diefstal van de konijntjes. Volgens het slachtoffer heeft de eigenaar van de Python (uit Winterswijk) de konijnen aan de slang gevoerd. Maar volgens wijkagent Berend Jager is er geen bewijs.

Wij willen deze zaak graag volgens! Weet u meer mail [email protected].

Update maandagmorgen 21 mei 11.45 uur:
In de nacht van zaterdag op zondag 20 mei zijn er bij een woning aan de Hofrichterstraat in Eibergen twee konijnen gestolen. De politie doet onderzoek naar de diefstal. De diefstal van de dieren werd zondagochtend ontdekt en bij de politie gemeld. De dieren waren uit het hok gehaald. De politie onderzoekt de diefstal en is op zoek naar getuigen of tips. Mensen die iets gezien hebben wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven