Amerikaanse ‘gigolo’ gespot langs N18!

tn_dsc04301EIBERGEN – Amerikaanse praktijken in Eibergen! Maandagmiddag kwam reporter – Roy Nijman – iets geks tegen langs de N18 in Eibergen (Haaksbergseweg tegenover Grooters). Een man was aan het stunten met een groot bord. Nijman dacht eerst dat het om een lifter ging maar al snel werd duidelijk dat de man iets anders van plan was. Op het bord stond: 1,5 uur massage voor 45,00 euro. Via een 06-nummer konden mensen de ‘gigolo’ boeken! Is dit een nieuwe manier van ondernemen in Berkelland?

De man sprak geen woord Nederlands. In het Engels zei hij: ”Ik kom uit Amerika en ben hier drie weken op vakantie. Op deze manier probeer ik geld te verdienen.” Automobilisten keken raar op toen de man aan het stunten was langs de N18 (zie video). Reporter Roy Nijman: ”Tijdens het nieuwsjagen kom je gekke dingen tegen. Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt!”

Dames uit Berkelland opgelet, zit je in de stress? Bel dan 06 16 00 40 15 en binnen 1,5 uur ben je alles kwijt! Oja, misschien is de Amerikaan wel in voor een ‘happy ending’!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2816]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven