Chocolatier Hulshof krijgt ‘hoog’ bezoek

img_7644EIBERGEN – Chocolatier Hans Hulshof kreeg woensdag 27 juni ‘hoog’ bezoek. De beste bakkers en baksters – die mee hebben gedaan aan de jeugdkampioenschappen brood- en banketbakken en een eerste prijs hebben behaald – brachten een bezoek aan de Eibergse ondernemer. De toppers afkomstig van diverse VMBO-scholen keken hun ogen uit. Hulshof: “Het was muisstil tijdens de masterclass. Het geeft aan dat de leerlingen serieus bezig zijn en liefde voor het vak hebben.”

Zes leerlingen kregen een exclusief kijkje in de keuken van Hulshof. Hans vertelde over zijn vak en verklapte enkele kneepjes. Maar de bakkers mochten zelf ook de handen uit de mouwen steken. Ze lieten hun kunsten zien (zie foto).

Martijn Rolfes, Horeca Vakschool Rotterdam. Robin Scheijbeler, Edison College Apeldoorn. Marcia Leemrijse, Reggestijn Almelo. Kris Huysman, Horeca Vakschool Rotterdam.  Helena Snepvangers, Markland College en Breda Jessica van Turennout, Teylingen College Voorhout mochten aan de slag bij de chocolatier.

”Ze hadden er wel wat voorover. Enkele leerlingen zaten meer dan twee uur in de auto om hier te komen.” Hulshof vindt het een hele eer dat hij een masterclass heeft mogen organiseren voor deze leerlingen. “Ik hoop dat ze er wat van opgestoken hebben!”

Meer informatie op de site www.jeugdvakwedstrijden.nl.

[nggallery id=2860]

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven