Concordia organiseert een zomerconcert

BELTRUM – Muziekvereniging Concordia uit Beltrum presenteert op zaterdag 23 juni het zomerconcert waarbij u met het hele gezin het ultieme zaterdagavond gevoel kunt ervaren. De letterlijke vertaling, ‘zaterdagavond koorts’, zal niet worden vertolkt met discomuziek van de ‘Beegees’ en dans van ‘John Travolta’. De avond zal in teken staan van zwoele zomeravondmuziek die hopelijk buiten met ondergaande zon en aangename temperatuur ervaren kan worden.

Het jeugdorkest, de slagwerkgroep en het A-orkest zullen zich aan u presenteren deze avond. Het repertoire zal onbekend, maar ook bekend in de oren klinken en daarmee is er voor ieder wat wils. Laat u zich verassen door het trombone kwartet van het A-orkest en de prachtige overture ‘Persis’ van James L. Hosay. De slagwerkgroep zal zich weer van haar eigenzinnige kant laten zien, maar zal ook in samenwerking met het A-orkest een stuk ten gehore brengen.

De jeugd van Concordia verdiend zeker een bijzondere plek op deze avond, aangezien deze talenten het publiek zeker zullen gaan amuseren. U wordt verwelkomt om 20:00 uur bij Dacapo te Beltrum voor het concert waar u onder het genot van een hapje en een drankje tot in de avonduren heerlijk kunt vertoeven.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven