Eerste harmonicadag in Haarlo slaat aan!

tn_dsc03965HAARLO – De eerste harmonicadag in kulturhus ’t Stieltjen mag een succes genoemd worden. “Om half drie telde de kassa al driehonderd bezoekers. Alie en Antoon Rouwhorst hebben veel tijd gestoken in de organisatie, en dat merk je meteen. Alles verloopt soepel”, aldus Bert Grooters die voorzitter is van het kulturhus in Haarlo. De harmonicaspelers kwamen zondag van heinde en verre om hun klanken te laten horen. “Mensen uit Velp en zelfs Duitsers kwamen een deuntje spelen.”

Alie Rouwhorst: “We hebben al vaker een harmonicadag in Berkelland georganiseerd. De voorgaande keren was het bij de Olde Mölle in Neede. We zijn nu verhuisd naar het kulturhus omdat deze accommodatie veel goedkoper is.” Van podiumoptredens tot vrije speelplekken, de harmonicaspelers kwamen flink aan hun trekken. Ruim zestig spelers kwamen op de muzikale dag af.

De bezoekers genoten met volle teugen van de vele klanken. Bijna alle stoelen waren bezet. Op zondag 15 juli organiseren Alie en Antoon opnieuw een harmonicadag. Dit keer in Diepenheim – in en rond het lammershoes Markvelde. Aanvang om 11.00 uur.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2788]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven