Fysio Physics opent deuren in Eibergen

EIBERGEN – Nieuwe praktijk voor revalidatie & fysiotherapie in Eibergen: Fysio Physics. ”Voor elke klacht de beste behandeling. Dat is ons motto en sinds kort zitten wij ook bij u in de buurt, bij Sport & Healthcentrum The Chariot aan de Nijverheidsstraat 4 in Eibergen.”

”Patiënten kunnen bij onze praktijk terecht voor fysiotherapie, revalidatie en alle gespecialiseerde vormen van fysiotherapie, zoals sportrevalidatie, bekkenklachten, begeleiding bij kanker, diabetes en COPD, voorbereiding op en revalidatie na orthopedische operaties aan bijvoorbeeld heup en knie. Wij hebben onze eigen behandelmethode ontwikkelt. Door de combinatie van de nieuwste therapeutische technieken en wetenschappelijk onderbouwde (fitness)oefeningen staat deze methode garant voor sneller resultaat.”

”Om u kennis te laten maken met onze behandelmethode, bieden wij, zolang er plaats is, een gratis fysiotherapieconsult aan op dinsdag 26 en donderdag 28 juni. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar ons algemene nummer 030-6877139”, zegt Patricia Tureay.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven