Groep acht tijdens afscheidsfeest verrast

tn_dsc04344NEEDE – Ouders van de Hofmaatschool hebben vrijdagavond de leerlingen en de juf van groep acht in het zonnetje gezet. De verrassing bleef tot op het laatste moment geheim. Ze huurden een limousine om de kinderen van school naar de feestlocatie te vervoeren. De schoolkinderen keken hun ogen uit toen er plots een limo voor de deur stopte. Bij het clubgebouw van de Needse ijsverenging (waar het afscheidsfeest werd gehouden) werden de leerlingen als echte sterren afgezet en feestelijk binnengehaald.

Voor de Needse’ sterren’ werd een rode loper uitgelegd (zie foto’s). Ook ontbrak een glaasje champagne niet. Na het ontvangst werd er een gezellige BBQ gehouden. Juf Ans Schipper genoot met volle teugen van het spektakel, de achttien leerlingen gingen evenals de juf flink uit hun dak. Maar ook de vaders en moeders genoten van het samen zijn.

De ouders die de feestavond hebben georganiseerd geven aan dat het niet elk jaar zo’n groot feest is. ”We zijn gezellige ouders en kennen elkaar goed vandaar dat we dit zo opgezet hebben”, zegt een moeder die haar zoon staat op te wachten.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2826]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven