Hof van Eckberge maakt kans op Award

EIBERGEN – Hof van Eckberge is nog maar een paar maanden geopend en is nu al genomineerd voor een Award. ”Wij zijn bijzonder verheugd en trots dat de VVV ons heeft genomineerd voor de VVV Rob de Bes Award 2012”, zegt Maarten Reimes. De Rob de Bes Award is dé stimuleringssprijs van de hele VVV-sector voor ondernemers in toerisme- en recreatiebranche. De Rob de Bes Award bestaat uit een trofee en een geldbedrag van 10.000 euro netto.

De VVV-sector wil met deze prijs verrassende of vernieuwende initiatieven van ondernemers belonen en hen een duwtje in de rug geven. Hof van Eckberge is dit jaar één van de ruim veertig genomineerde organisaties. ”Welke organisatie de prijs uiteindelijk mee naar huis mag nemen, daarover mag u meebeslissen. U kunt ons helpen deze prestigieuze award te winnen door op ons te stemmen. Vanaf 18 juni tot en met 31 juli vindt u de stemknop op onze website www.hofvaneckberge.nl Hoe meer mensen op ons stemmen hoe beter, want slechts de vijf organisaties met de meeste publieksstemmen worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van de Commissaris van de Koningin in de provincie Zeeland, Karla Peijs.”

Wie van de genomineerden uiteindelijk de felbegeerde prijs in ontvangst mag nemen wordt bekendgemaakt tijdens het VVV-congres op donderdag 27 september in Apeldoorn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven