Inbraak bij Esso aan Rondweg in Neede

NEEDE – Het tankstation van de Esso aan de Rondweg (N315) in Neede is tussen woensdagavond 27 juni en donderdagmorgen 28 juni slachtoffer geworden van een inbraak. Of, en hoeveel buit is gemaakt is op dit moment niet bekend. De daders hadden het in ieder geval, gezien de plaats van binnenkomst, op de sigaretten voorzien. Aan de zijkant van het pand, ter hoogte van de kassa, is een raam uit de sponning gehaald. Aan het pand is de nodige schade te zien (zie foto’s en video).

Het terrein is afgezet en de pomp was in afwachting van het onderzoek van de technische recherche, gesloten. Volgens enkele bezoekers van onze website leidt de afsluiting van het tankstation tot gevaarlijke situaties op de rondweg. Mensen die willen tanken gaan spontaan op de rem als ze zien dat het terrein met linten afgezet is.

Rond 04:45 uur heeft een inbraak plaatsgevonden bij een tankstation aan de Rondweg in Neede.


[nggallery id=2859]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven