Open dag bij kindercentrum De Meiboom

EIBERGEN – Iedereen is uitgenodigd voor de jaarlijkse familiedag van Kindercentrum De Meiboom op zaterdagochtend 30 juni van 9.30 tot 12.00 uur. ”Hopelijk wordt het ook dit keer een gezellige happening voor kinderen van 0-13 jaar met hun ouders en andere belangstellenden”, zegt Mireille Pot. Deze geweldige familiedag staat in het kader van het thema ‘Sport en spel’.

”Hier zijn en gaan wij op het kindercentrum de komende weken druk mee bezig (zie de foto van het evenwichtslopen en het parachutespel). Naast het proeven van de sfeer op Kindercentrum De Meiboom, kan iedereen ook meedoen aan allerlei sport- en spelactiviteiten. Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er de zeskamp op het grasveld tegenover De Meiboom en de dreumesen en peuters kunnen vier uitdagende spellen spelen in onze eigen achtertuin.”

Daarnaast kan iedereen binnen knutselen naar hartenlust, uiteraard in het thema ‘Sport en spel’. Ook voor de baby’s zijn er bijzondere spelactiviteiten in petto. Natuurlijk zullen ook de hapjes en drankjes niet ontbreken.

Kindercentrum de Meiboom (onderdeel van SKE kinderopvang) is gevestigd op Meidoornplein 3 en biedt kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang vanaf 4 tot 13 jaar. Het hele team probeert dit in een open, vertrouwde en transparante sfeer te verzorgen. Door het aanbieden van een aparte baby-, dreumes- en peuterclub wordt, aan de hand van de methode ‘Startblokken van basisontwikkeling’,  ontwikkelingsgericht gewerkt.

Met behulp van een bepaald thema worden gedurende een aantal weken diverse activiteiten georganiseerd, afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van ieder kind. Er wordt veel ‘gespeeld’ met de kinderen. Door dit spel te begeleiden en eventueel te sturen, stimuleren we de ontwikkeling van uw kind op sociaal, cognitief en emotioneel gebied.

Daarbij krijgen de peuters speciale aandacht ter voorbereiding op de basisschool.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven