Open tuin fair met verrassende stands

NOORDIJK – Zondag 1 juli wordt er weer een open tuin fair gehouden in Noordijk. Wat ooit als open tuin dag begon is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige fair met dit jaar maar liefst vijfentachtig standhouders. In een prachtige tuin met waterpartij en verschillende verassende doorkijkjes zullen de standhouders hun best doen om er weer een gezellige boel van te maken.

Allerlei stands van gewoon leuke dingen waaronder serviezen, planten maar ook kunstenaars en bestuurbare auto’s, bloemsierkunst, jam’s en chutneys. Ook is er veel ruimte voor allerlei creatieve decoraties waaronder een airbrusher. Ook is er de mogelijkheid om je te laten masseren, je nagels te laten doen of meer te weten te komen over voetreflexzones. Voor de kinderen is er een springkussen en kan er geschilderd worden.

De plaatselijke bedrijven zijn ook niet meer weg te denken van deze fair. Kortom voor elk wat wils. In de gezellige sfeer van een zomertuin met kletterend water is deze opzet al een aantal jaar een succes. Gezellige zitjes maken dit geheel tot een leuk uitstapje op 1 juli.  Ook aan de inwendige mens is gedacht, een heerlijke kop koffie met taart of een belegd broodje een ijsje of wat fris. Heerlijk genietend van de tuin en het mooie zomerweer onder het genot van een drankje hopen we er dit jaar weer een gezellige fair van te maken, komt u ook?

Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto en fiets. U bent van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur op bliksteeg 3 te Neede. Voor meer info bel 0545-291993

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven