Organisatie ouderendag is er klaar voor

ouderendag_2012_007NEEDE – Zondag 1 juli kunnen de ouderen uit Berkelland weer genieten van de ouderendag. Hans Hanning: ”Neede is dan de locatie waar we deze dag gaan organiseren, met z’n allen hopen we er weer een mooie dag van te maken. Vanaf 9.30 uur worden de mensen verwacht en zal er koffie met krentenwegge klaar staan. Na het welkomstwoord gaan we ons opmaken voor wat voor velen de hoogtepunt van de dag is, de oldtimerrit. Rond 11.00 uur willen we vertrekken en hopen tegen 13.30 uur weer in Neede aan te komen.”

Bij terugkomst wordt iedereen onthaald met een hapje en een drankje, de Harmonica’s uit Beltrum en de Grolse Hofzangers brengen de ouderen in de stemming met een muzikaal optreden. Voor de kinderen die komen is er een ballenbak en spring kussen aanwezig. Bezoekers kunnen genieten van een tiental oude ambachten en tevens zijn er oude landbouwwerktuigen te bewonderen. Mensen die te kennen hebben gegeven met de bus te willen komen worden in hun woonplaats opgehaald.

Wilt met de bus mee?, onderaan dit bericht is meer info te vinden. Mensen kunnen uiteraard ook spontaan en op eigen gelegenheid naar Neede komen opgave is dan niet nodig. De rit in de diverse oldtimers en klassiekers wordt door de deelnemers als heel bijzonder ervaren. ”Bij deze willen we dan ook een oproep doen aan de bezitters van een oldtimer-klassieker, kom zondag 1 juli aanstaande naar Neede. We hopen uiteraard op een grote deelname en veel bezoekers. Diverse redenen om een kijkje te komen nemen, het vertrek van de rit in de aanwezige oldtimers is al een bezienswaardigheid op zich”, aldus Hanning.

Hieronder de vertrektijden voor mensen die zich opgegeven hebben voor de bus. Eibergen vertrek vanaf Zwikkelaarsplein 9.00 uur. Beltrum vertek vanaf Hassinkhof 9.20 uur. Borculo vertrek vanaf Andriessenhuis 9.35 uur. Ruurlo vertrek vanaf Kerkplein 9.55 uur. Mensen die zich nog op willen geven voor de bus kunnen de volgende nummers bellen,  Hans Hanning: 0545-473574 en Gerty Meijer: 0545-479691 na 18.00 uur of 06-48498567. Mailen kan ook: [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven