Actie: OVN legt Needse vaders in watten

NEEDE – Zaterdag 23 juni werd de vaderdagactie van de OVN afgesloten met een stadionrondleiding bij FC Twente in Enschede. De vaders die als winnaars uit alle ingeleverde deelnameformuliertjes waren getrokken, verzamelden zich om 13.00 uur op het Marktplein. Uitgezwaaid door verschillende familieleden vertrokken ze met een bus naar de Grolsch Veste. Onderweg werden ze getrakteerd op een drankje en iets lekkers.

In het onderkomen van de Vriendenkring in de Grolsch Veste werden de vaders ontvangen met koffie en thee en werd een korte film vertoond. Daarna begon de rondleiding door het stadion. Enthousiaste gidsen loodsten de vaders langs het speelveld, wat verzorgd werd en wat er zonder belijning en middenstip heel kaal uit zag. Er werd een bezoekje gebracht aan de skybox met eersterangs stoelen en het mooiste uitzicht op het veld.

Ook de bestuurskamer, de persruimte, een businessclub, het Meetingpoint Steve McClaren, de spelersgalerij en het spelershome lagen op de route. Natuurlijk mochten de vaders ook even op de tribune staan om o.a. de indrukwekkende hoogte van het gebouw te ervaren. In de kleedkamers viel het verschil in luxe voor de thuisspelende en bezoekende club op. De gidsen wisten de vaders te boeien met veel historische, grappige en wetenswaardige informatie.

Na een kijkje in de Fanshop werden de vaders bij de bus onthaald op een drankje, aangeboden door de Needse Ondernemers. Onder de stralende zon werden enthousiaste ervaringen uitgewisseld. Iets later dan gepland zette de bus weer koers richting Neede.

Bij het verlaten van de bus gaven alle vaders aan genoten te hebben van een leuke en gezellige middag. Al met al reden voor de Needse Ondernemers om deze vaderdagactie volgend jaar te herhalen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven