‘Reurpop’ trekt zich niets aan van regen

RUURLO – Als organisatie heb je bijna alles in de hand behalve het weer. Dat laat zich nog steeds niet regelen en dat is misschien maar goed ook. Toch hoop je op lekker zonnig, of in ieder geval droog weer tijdens een festival als Reurpop. Mocht het weer echter niet mee willen werken dit weekend, ook al komt er regen, hagel, sneeuw en storm, Reurpop is tegen alle weersomstandigheden bestand.

Omdat de weersomstandigheden momenteel wat onstabiel zijn, zijn wij deze week al wat eerder met de opbouw van de tenten en met de inrichting van het festivalterrein begonnen. ”We liggen dan ook al voor op het werkschema”, zo verklaarde voorzitter Martijn Klein Brinke dinsdagmorgen. Klein Brinke: ”We hebben voor een nog compactere opstelling van de verschillende tenten gekozen dan wat we in eerste instantie voor ogen hadden. Mocht het komend weekeinde toch wat minder goed weer zijn dan kunnen we alle mensen zo wie zo onderdak geven. Maar we hopen natuurlijk dat het mooi festivalweer wordt en dat de mensen zich ook buiten op het terrein kunnen begeven.”

”De voorverkoop van kaarten verloopt zeer positief. Voor zaterdagavond en zondag zijn al ruim duizend kaarten per dag verkocht. Daarnaast zijn we natuurlijk ook voorbereid op tropische temperaturen en hevige zonneschijn. In dat geval is er namelijk een prachtig schaduwterras waar u heerlijk onder een parasol kunt genieten van een verkoelend drankje en het spektakel dat plaats vindt op het Reurpopfestijn.” Weer of geen weer, Reurpop trekt zich er niets van aan! Laat je door het weer niet weerhouden om te komen en kom dus naar het Reurpopfestival op 8,9 of 10 juni. Voor meer info: www.reurpop.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven