Ruim 2400 kinderen in openluchttheater

EIBERGEN – Ongeveer 2.400 kinderen van zestien basisscholen uit Berkelland komen dinsdag 19 juni naar Openluchttheater Eibergen om er samen het einde van het schooljaar te vieren. De kinderen kunnen tijdens de twee voorstellingen genieten van Hippe Gasten. Dit professionele gezelschap bestaat uit vijf gelouterde muzikanten die de muziek combineren met kindertheater.

Om 10.00 uur is er een voorstelling voor de onderbouw en om 13.30 uur een optreden voor de bovenbouw.  De scholen hebben een speciale digitale lesbrief van Hippe Gasten ontvangen om zich voor te bereiden, want ook de kinderen spelen een hoofdrol op het podium. Het is het derde jaar dat het openluchttheater ter afsluiting van het schooljaar een speciale voorstelling organiseert.

”Voor de meeste scholen is het al bijna een traditie geworden. Het is bovendien erg leuk dat ook veel basisscholen uit omliggende plaatsen naar Eibergen komen”, aldus de organisatoren. De supermarkten in Eibergen stellen gratis drinkpakjes beschikbaar. Die worden na afloop van de voorstellingen aan de kinderen uitgereikt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven