Leuke schilderworkshop in kruidentuin

EIBERGEN – In de Kruidenhof te Mallum wordt op 21 juni de workshop ‘Schilderen in de natuur’ gegeven door de Ruurlose Inge Meuleman. De Kruidenhof is een unieke tuin die gesitueerd is rondom een grote vijver en beschut ligt tussen grote bomen, net achter de Mallumse molen. Een inspirerende plek om in te schilderen.

Het programma begint om 10.00 uur met koffie en een korte instructie waarna iedereen een plekje zoekt in de tuin. Tussen de middag is er een verzorgde lunch. ‘s Middags wordt het programma hervat en om 16.00 uur wordt de workshop afgesloten met een werkbespreking. Tegen een kleine vergoeding meer is het mogelijk om gebruik te maken van schildersmateriaal dat aanwezig is. Iedereen die houdt van de natuur en van schilderen is van harte uitgenodigd deel te nemen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inge Meuleman: 06-40326519. Mocht u de 21e juni verhinderd zijn dan kunt u voor de overige schilderactiviteiten ook terecht op de website: www.tuinenomvantehouden.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven