Speelweek is overgenomen door Parlijn

NEEDE – Door de bezuinigingen die Betula heeft moeten doorvoeren, kon de speelweek in Neede niet langer meer onder de vlag van Betula doorgaan. De speelweek heeft en plek gekregen binnen Parlijn Zorginstelling uit Eibergen. Alle betrokkenen van de speelweek zijn erg blij de ondersteuning die Parlijn de speelweek te bieden heeft.

De organisatie voor de speelweek is weer in volle gang en er zijn nog plekken vrij voor kinderen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. De speelweek vind dit jaar plaats in het Natuurhus te Neede van 30 juli tot 3 augustus. De eigen bijdrage bedraagt €45,- voor de hele week. De speelweek is een dagkamp en de dagen beginnen om 9.30 tot 16.00 uur. Voor vragen en voor aanmeldingen kunt u terecht bij Jeffrey Slooten, [email protected], tel. 0545-477377 (kantooruren).

Ook is Parlijn p zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen om de kinderen een geweldige vakantieweek te bezorgen samen met een zeer enthousiast en gezellig team. Ben je minimaal 16 jaar en lijkt dit je een leuke uitdaging? Voor vragen en aanmeldingen neem contact op met [email protected]

Verder kan de speelweek niet zonder sponsoren. Wilt u met uw bedrijf of als particulier ons financieel steunen? Neem dan contact op met Jeffrey Slooten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven