Van Wijlen exposeert kunst bij ProWonen

BORCULO – Op het kantoor van ProWonen in Borculo is tot en met half augustus een expositie van Magda van Wijlen uit Borculo te bezichtigen. “Als jong meisje was ik altijd aan het tekenen. In 1975 ben ik begonnen met het maken van olieverfschilderijen. Jaren later ben ik over gestapt op het maken van aquarellen. De laatste jaren maak ik juist weer veel potloodtekeningen.”

En zo is de cirkel weer rond. De expositie bij ProWonen bestaat uit tekeningen van indianen, koetjes, een wolf met kleintjes en een Texeler schaap. Ook hangt er een aquarel met pioenrozen. ProWonen biedt kunstenaars uit het werkgebied de mogelijkheid om te exposeren in het kantoor in Borculo. En ook de eigen medewerkers worden in de gelegenheid gesteld om hun kunst te tonen. Magda werkt als medewerkster Facilitair bij ProWonen.

“Ik werk met veel plezier bij ProWonen en dat ik de gelegenheid krijg om mijn werk te laten zien, vind ik erg leuk!” De expositie is voor iedereen toegankelijk en vindt plaats in de ontvangsthal en gedeelte van de gang. U vindt het kantoor aan de Tedinkweide 2 in Borculo. Op werkdagen kunt u vrij binnenlopen tussen 8.30 en 16.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven