Oranje-oma (76) duikt op tijdens concert

tn_dsc04211HAARLO – Grietje Kelder (76) trok zondagmiddag tijdens het ‘Dikke Boomconcert’ de meeste aandacht. ”Wow, moet je die oma zien. Ze heeft haar haren oranje geverfd”, schreeuwt een jongentje. Grietje – nu de oranje-oma van Nederland – was de enige bezoeker die iets oranjes ‘droeg’. Daarom viel de oma uit Lochem meteen op. “De verf blijft in mijn haren zitten totdat het elftal verliest of het EK-voetbal wint”, zegt Kelder met een grijns op haar gezicht.

De kapper van de bejaarde vrouw – Image Hairline uit Lochem – heeft het oranje kapsel verzorgd. ”Zaterdag heeft een kapster de verf in mijn haren gespoten. Morgen ga ik boodschappen doen, dan zien mensen me wel lopen in Lochem.” Niet alleen de oranje-oma stond in de belangstelling. De muzikanten van muziekvereniging de Eendracht verzorgde een muzikale middag op de picknickplaats aan de Dennenweg. Vele bezoekers genoten van de klanken.

Naast muziek konden de kinderen hun eigen instrumenten maken (zie foto’s). Ook werd er een wedstrijd boomstamzagen gehouden (zie video). Het festival werd afgesloten met een optreden van het Berkelkapel uit Haarlo.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2811]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven