Albert Heijn Neede gaat op zondag open

img298NEEDE – Vanaf zondag 22 juli kunnen toeristen en inwoners ook boodschappen doen bij de Albert Heijn in Neede. De supermarkt opent vanaf die datum meerdere zondagen achter elkaar de deuren. ”Het liefst willen we iedere zondag open maar een andere super is een tijd terug door de gemeente Berkelland uitgeloot, wij zijn over anderhalf jaar aan de beurt. Dit is alvast een voorproefje”, grapt Jan Temmink (eigenaar van de supermarkt). Aanstaande zondag zijn er dus twee supers geopend in Neede.

“We gaan ervoor zorgen dat op zondag de winkel er picobello uitziet. ’s Ochtends krijgen we verse groenten, brood, vlees en andere kruidenierswaren binnen. Ook gaan we verse broodjes bakken.” Tijdens de opening van de supermarkt is Gall en Gall gesloten. “Dit mag vergunningstechnisch niet”, zegt Temmink. De AH heeft bij de gemeente zes reguliere koopzondagen aangevraagd, daarom kan de super nu ook de winkel op zondag openen.

“Ik verwacht dat het zondag druk gaat worden. Er zitten al veel mensen op de campings. Misschien wordt het mooi weer en gaan de mensen BBQ’en.” De winkel is geopend van 12.00 tot 17 .00 uur (22 en 29 juli/5, 12, 19 en 26 augustus).

Temmink laat weten dat de bouw van het nieuwe complex – naast de zaak – het hoogste punt heeft bereikt. “Op 17 oktober gaat de nieuwe Etos winkel open gelijk met de Gall en Gall.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven