Leerlingen Assink halen 3245,52 euro op

NEEDE – De sponsorloop van het Assink Lyceum is een groot succes geworden. De leerlingen hebben op 4 juli na het inleveren van hun boeken voor een goed doel gelopen (Artsen zonder Grenzen). Op 5 juli is tijdens de disco het opgehaalde bedrag bekend gemaakt. Hiertoe zijn een aantal leden van het team Twente for Life – voor de Tour For Life 2012 – op de fiets gestapt om in combinatie met een training vol spanning het opgehaalde bedrag op te halen.

Na binnenkomst werd het licht in de disco tijdelijk aangezet om het bedrag op de cheque te kunnen lezen. ”Alvorens we hier aan toe kwamen werden de drie leerlingen met de hoogst opgehaalde bedragen nog beloont met een prijs. Vervolgens kwam toch het moment waar we allen op gewacht hadden en haalde Henk Dijksterhuis (teamcaptain) het blad van de cheque. Het bedrag wat tevoorschijn kwam overtrof onze stoutse verwachting: € 3245,52.”

Peter Loohuis: ”Wij willen de medewerking van Het Assink Lyceum en voornamelijk de leerlingen bedanken voor deze geweldige bijdrage.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven