Nieuw: Een opa en oma dag in Borculo

BORCULO – Op 11 augustus vindt er in het centrum van Borculo een unieke gebeurtenis plaats. Uniek voor Borculo, want het centrum zal het toneel zijn van een opa en oma dag, zeer geschikt voor (groot) ouders en hun (klein)kinderen. Mochten opa en oma niet kunnen, geen probleem, iedereen is welkom! Vanaf de parkeerplaats achter Schuurman Schoenen aan de Kerkstraat in het centrum van Borculo kan er gestart worden met een spellenparcours.

Bij aankomst kan de kleurplaat ingeleverd worden, die verspreid is met de plaatselijke post. Aan de hand van een routekaartje kunnen er allerlei activiteiten gedaan worden in het centrum van Borculo. Sjoelen, spijkerpoepen en blik gooien staan onder andere op het programma. Daarnaast zullen er 2 ballonnenclowns rondlopen om het feest op te luisteren. Ook is er een mogelijkheid om creatief aan de slag te gaan. Het spellenparcours start om 13.00 uur en zal om 17.00 uur afgelopen zijn.

Om 17.00 uur zal de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd zijn. Er zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld door de Borculose ondernemers. Deelname is op eigen risico en er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven