Obbink Eibergen is deze week heropend

EIBERGEN – Deze week is de winkel van Obbink heropend. De winkel in Eibergen was na acht jaar toe aan vernieuwing. De afgelopen maanden is daarom druk gewerkt aan een interne verbouwing en ook de buitenzijde van de winkel heeft een facelift ondergaan. De nieuwe huisstijl van Obbink siert er nu de gevel.

Bij Obbink Eibergen werken vijf verkopers met elk hun eigen deskundigheid. Roy Grootoonk: ”In deze winkel is een wand van Samsung te vinden met de nieuwste LED TV’s. Alle grote merken zijn bij ons te vinden: onder andere Philips, Sony en Panasonic. In een ander deel van de winkel is een computerhoek gecreëerd met onder andere de grote merken Sony, Asus, Acer. Hier zijn ook de jongste ontwikkelingen en nieuwste snufjes  op computergebied te zien. Wij zijn er trots op officieel dealer van Apple te zijn en verzorgen ook de Service en garantie voor Apple-producten.”

Jelle Obbink: ”Wie geïnteresseerd is in muziek is ook bij ons aan het juiste adres. Het is nu bijvoorbeeld technisch mogelijk om overal in huis muziek draadloos af te spelen en te beluisteren. Elke speaker is daarbij afzonderlijk te bedienen met een smartphone. Voor wie geïnteresseerd is in dit systeem kan ik een demonstratie verzorgen. SONOS staat op dat gebied bekend om de hoge kwaliteit van het geluid.”

Bart Heesen is bedrijfsleider van Obbink Eibergen: ”De witgoedafdeling heeft ook een nieuwe plek gekregen in onze winkel. Wij zijn geautoriseerd dealer van de volgende merken, Miele, Siemens, Bosch, AEG, SAMSUNG, Whirlpool en Bauknecht. Rene Drenten verzorgt, indien men dat wenst, de installatie van deze apparatuur. Eventuele defecten repareert hij aan huis, en als een apparaat defect is kunnen wij indien nodig vervangende serviceapparatuur regelen. U  hoeft dus nooit zonder een diepvries of wasdroger te zitten.”

Het woord service wordt bij Obbink met hoofdletters geschreven. U kunt er bijvoorbeeld voor een UPC pakket gewoon in de winkel terecht. Maar indien gewenst worden er ook applicaties bij u thuis geïnstalleerd. Obbink is namelijk van oudsher al een servicebedrijf dat werd opgericht in 1934. Gerrit Obbink is de oprichter van het bedrijf. Hij was een techneut die werkelijk alles kon repareren. Zijn twee zoons Hans en Jos hebben het bedrijf voort gezet. De vestigingen in Lichtenvoorde en Aalten werden door hen geopend.

Nu is de leiding van Obbink al weer in handen van de derde generatie. Dat is Gerben Obbink, zoon van Hans Obbink.  Het bedrijf is volop in beweging. In 2004 werd de winkel in Eibergen geopend en dit jaar dus verbouwd. In 2008 is de technische dienst in Winterswijk verhuisd naar Lichtenvoorde. Hier is nu op het nieuwe industrieterrein  het Obbink Service Center gevestigd waar  de technische dienst en kantoren zijn ondergebracht zodat we vanuit 1 centraal punt alle filialen kunnen aansturen en bevoorraden.

In 2011 werd ook de winkel in Aalten al vernieuwd. Meer informatie over Obbink is te vinden op www.obbink.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven