Zomerfeest is niet alleen bier en feesten!

tn_dsc06187RIETMOLEN – Het zomerfeest in Rietmolen had zondagmiddag een sportief tintje. Alles werd aan de kant gegooid voor het touwtrek-event. Families, jeugdteams en vriendengroepen uit Reetmölle gingen – onder toeziend oog van honderden inwoners – de strijd met elkaar aan. Voor de tent waren twee touwtrekbanen uitgezet door de leden van touwtrekverenging Eibergen (TTV Eibergen). Allereerst werden de spelregels uitgelegd aan de deelnemers. Daarna barstte het gebrul los (zie video en foto’s).

De coach van de familie Lansink nam zijn taak wel heel serieus. Hij moedigde de heren en dames flink aan (zie video). De uitslagen (families): 1 Waanders, 2 Koppelman/Gorkink, 3 Lansink gedeelde 4: Bokdam, 5 ten Beitel, 6 ten Hagen, en 7 Vregelman. Mark Wilderink: ”Bij de vriendengroepen deden elf teams mee verdeeld over twee poules De beide nummers één van de poule trokken een spannende finale. Dit waren de teams: 3 vlonderschroeven en Voorjaarsfeesten. Het team Voorjaarsfeesten won met 2 tegen 1.”

De zomerfeesten in Rietmolen zijn prima verlopen. ’s Avonds en ’s nachts werd voor het eerst een burgerwacht ingezet. Een groep mannen zorgde (naast de politie) voor extra toezicht. Gerard Ekdom was één van de toppers op het feest. De tent zat zaterdag bommetje vol. Ruim 2500 bezoekers kwamen op de dj af. Op Twitter plaatste Ekdom een positief bericht: ”Dampend feestje gedraaid in Rietmolen. Dak. Er. Af!”

Zondagavond werd het zomerfeest afgesloten met Radio 538 DJ’s on tour. Dit zorgde voor een groot spektakel met veel muziek en lichteffecten.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2914]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven