Afghaan zonder verblijfspapieren gepakt

EIBERGEN – Politie Berkelland heeft in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 augustus een in Eibergen verblijvende man uit Afghanistan aangehouden voor belediging en het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs. De man zou daarbij waarschijnlijk geen geldige verblijfsvergunning hebben. Hij is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

De politie kreeg rond 03.30 uur de melding dat er een conflict was in een horecagelegenheid aan de Grotestraat. De verdacht zou hierbij zijn betrokken. Toen de politie de man mee naar buiten wilde nemen om te praten, verzette hij zich en beledigde hij meermaals de politieagenten.

Hij is uiteindelijk geboeid meegenomen naar het politiebureau. Hij krijgt een boete voor de belediging en is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie voor onderzoek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven