Automoblist raakt van de weg op rotonde

tn_dsc07576NEEDE – Op de rotonde Parallelweg met de Eibergseweg heeft maandagavond omstreeks 20.45 uur een ongeval plaatsgevonden. Een bestuurder verloor de macht over het stuur en raakte van de weg. De auto schoot een dierenweide in en kwam tegen een boom tot stilstand. Hulpdiensten kwamen met spoed naar het incident om poolshoogte te nemen. Een inzittende – de vrouw van de bestuurder – werd ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. Wonder boven wonder raakte niemand gewond.

De man vertelde dat hij in het voertuig een epileptische aanval kreeg en daardoor van de weg schoot. De bestuurder moest blazen maar had geen alcohol gedronken. De auto raakte door het ongeval zwaar beschadigd en werd afgesleept. Ook het hekwerk liep schade op. Buurtbewoners vinden het vreemd dat de laatste tijd op de rotonde ongevallen gebeuren.

“Een tijd terug parkeerde iemand zijn auto bij de rijschoolhouder in de tuin. Het zal wel toeval zijn”, zegt een bewoner. Volgens de politie was het wegdek niet glad. Agenten hebben de bestuurder en inzittende netjes naar huis gebracht.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2969]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven